kinderombudsman online jaarverslag
Bekijk hem online
 

De Kinderombudsman

Online jaarverslag

De Kinderombudsman koos voor een online jaarverslag. Om verantwoording af te leggen én om te laten zien wat de organisatie doet en waar ze voor staat. Werd de voorgaande jaren nog ingezet op een pdf, nu mocht het jaarverslag meer gestalte krijgen.

 

Wat was de vraag van de klant?

Blik terug op een succesvol jaar en laat verschillende aspecten van de organisatie aanbod komen. Maak duidelijk wat belangrijke thema’s waren, vertel over successen en laat zien wat de Kinderombudsman het afgelopen jaar en de afgelopen vijf jaar heeft betekend. Kortom: geef de politiek en andere professionals inzicht in het belangrijke werk van de Kinderombudsman.

 

Welke oplossing bood Contenture?

Een online jaarverslag dat met tekst, cijfers, beeld en video laat zien hoe belangrijk het werk van de organisatie is. Zo geeft de tijdlijn een overzicht van gebeurtenissen van het afgelopen jaar, vat de animatie dé thema’s van 2015 en de werkwijze van de Kinderombudsman samen. Ook komen feiten en cijfers aan bod en vertellen vijf mensen (anoniem) wat de Kinderombudsman voor hen heeft betekend. Met dit online jaarverslag worden alle aspecten op een evenwichtige en aantrekkelijke manier in beeld gebracht. Externe communicatie als visitekaartje.

 
 

Meer weten?

Wil je meer weten over een online jaarverslag?
Neem dan contact met me op:

[]
1
email of telefoonnummer
Previous
Next

Paul Gremmen
Managing Partner
020 – 52 40 480
paul@contenture.nl