Eriks Sustainability Report
Bekijk hem online
 

ERIKS

Sustainability Report

Sustainability biedt volop kansen voor de klanten van ERIKS. Contenture ontwikkelde een aantrekkelijke website om die kansen in beeld te brengen.

 

Wat was de vraag van de klant?

Industrieel dienstverlener ERIKS wil meer zijn dan een leverancier van onderdelen. Zeker op het vlak van duurzaamheid kan de Nederlandse multinational meerwaarde bieden aan zijn internationale klanten. Die oplossingen en voorbeelden had de onderneming al. Maar ERIKS zocht een aantrekkelijke vorm om dat goed onder de aandacht te brengen bij bestaande en potentiële klanten.

 
 

Welke oplossing bood Contenture?

Het ERIKS Sustainability Report: een aantrekkelijk online magazine over ‘good business’: verantwoord ondernemen. Op het drietalige platform (Engels, Duits, Nederlands) ziet de gebruiker meteen het wie, wat, waar, waarom, hoe en waartoe van de duurzaamheidsstrategie van ERIKS. De voordelen komen subtiel naar voren: duurzame kostenbesparingen, winstgevende energiebesparingen en verantwoorde oplossingen om bedrijven van klanten naar een nog hoger niveau te brengen. Door de vorm en de inhoud biedt het platform waardevolle content.

 

Wat waren de resultaten?

  • Bereik
  • Traffic
  • Conversie
 

Wat betekende dat voor de samenwerking tussen ERIKS en Contenture?

  • Contenture is al vier jaar premium content partner van ERIKS
 

Welke andere middelen zijn ingezet?

  • Relatiemagazine (print)
  • Personeelsmagazine (print)
 

Meer weten?

Advies nodig over je contentstrategie?
Neem dan contact met me op:

[]
1
email of telefoonnummer
Previous
Next

Paul Gremmen
Managing Partner
020 – 52 40 480
paul@contenture.nl