LOI

Inspiratiemagazine &door!

Voor de LOI bedacht én produceert Contenture het inspiratiemagazine &door! Het blad motiveert een brede doelgroep om te leren en te blijven leren.

 
 

Wat was de opdracht van de klant?

  1. Vervang onze vertrouwde studiegidsen door een eigentijds en effectief middel dat onze doelgroep informeert over ontwikkeling.
  2. Zorg dat het middel prikkelt, boeit, verleidt en de aandacht van de doelgroep langere tijd vasthoudt.
  3. Bevestig subtiel het imago van de LOI als autoriteit; een betrouwbaar, innovatief opleidingsinstituut.
  4. Benadruk het belang van een leven lang leren en laat zien dat de LOI bedrijven, organisaties én de samenleving helpt met opleiden.
 
 

Welke oplossing bood Contenture?

Concept, content en bladformule voor een nieuw inspiratiemagazine. Het blad (100 pagina’s) is een motivator van mensen die vooruit willen in het leven. Dat begint al met de titel &door! die laat zien dat je nooit klaar bent met leren en jezelf ontwikkelen. Ook in alle verhalen komt gedrevenheid naar boven. Van studerende sporters tot mensen die zich hebben laten omscholen. Van turbo-studenten tot enthousiastelingen met twee banen.

Het inspiratiemagazine brengt ook in kaart hoe de LOI de samenleving helpt met het terugdringen van personeelstekorten. En laat zien hoe medewerkers intern kunnen worden opgeleid. Ook legt &door! verbanden met online LOI-tools. Deze bieden de doelgroep bijvoorbeeld hulp op beroepsinteressegebied of een carrière-APK. Het inspiratiemagazine bevat veel beeld, illustraties en persoonlijke, realistische verhalen. Om de herkenbaarheid te vergroten, vertelt de doelgroep zelf de verhalen. Het blad is een ideale handout op events.

 
 

Tot welke resultaten leidde dat?

  • Bevestiging autoriteit van de LOI
  • Profilering bij een brede doelgroep
 

Welke middelen zijn ingezet?

  • Inspiratiemagazine (print)
  • Social video
  • Magazine als premium op events
 

Advies nodig over een inspiratiemagazine of contentstrategie? Neem dan contact met me op:

[]
1
email of telefoonnummer
Previous
Next

Paul Gremmen
Managing Partner
020 – 524 04 80
paul@contenture.nl