Planet ERIKS
 

ERIKS

Planet ERIKS

Voor mondiaal technologieconcern ERIKS maakt Contenture onder meer het relatie- en personeelsmagazine Planet ERIKS en een online Sustainability Report.

 

Wat was de vraag van de klant?

Ontwikkel een internationaal magazine dat de betrokkenheid en trots van onze medewerkers vergroot en de relatie met onze klanten verder versterkt. Voor een snelgroeiende en mondiale speler als ERIKS (onderdeel van SHV) is het van wezenlijk belang om medewerkers en klanten intensief te betrekken bij de technologische oplossingen die ERIKS biedt.

 

Welke oplossing bood Contenture?

Planet ERIKS: Een internationaal relatiemagazine in vier talen: Engels, Frans, Duits en Nederlands. Het blad is bestemd voor medewerkers, klanten en relaties van ERIKS in 32 landen. Door content te maken vanuit deze doelgroepen is de inhoud herkenbaar voor iedereen, ongeacht cultuur, taal, achtergrond of opleiding. Het magazine etaleert de belangrijke rol van ERIKS als hi-tech dienstverlener in de wereld van energie, transport, luchtvaart, chemie, olie- en gas, offshore, scheepvaart, vastgoed, primaire industrie, voeding en farmacie. Met reportages, interviews en achtergrondverhalen over de samenwerking tussen medewerkers en klanten, van Alkmaar tot India en van Canada tot China.

 
 

Planet ERIKS: resultaten

  • Grotere interne betrokkenheid
  • Meer binding tussen bedrijfsonderdelen over de hele wereld
  • High-end visitekaartje naar klanten in de vorm van een magazine
 

Wat betekende dat voor de samenwerking tussen ERIKS en Contenture?

 
 

Welke middelen zijn tot nu toe ingezet in het partnership?

  • Relatiemagazine (print & online)
  • Digitaal magazine
  • Online Sustainability Report
 

Meer weten?

Advies nodig over je contentstrategie?
Of wil je middelen uit deze case bekijken en ontvangen?
Neem dan contact met me op:

[]
1
email of telefoonnummer
Previous
Next

Paul Gremmen
Managing Partner
020 – 52 40 480
paul@contenture.nl