SDU

Animatie voor sales support

Met een serie uitleganimaties voor SDU maakte Contenture de voordelen van VIND producten op een eenvoudige wijze inzichtelijk voor gemeenten.

 

Wat was de vraag van de klant?

Onze VIND oplossingen bieden ontzettend veel voordelen voor gemeenten. Maar het is moeilijk om die voordelen snel inzichtelijk te maken tijdens een salesgesprek. Kunnen jullie een toegankelijk communicatiemiddel maken waarmee we eenvoudig onze slimme oplossingen kunnen uitleggen?

 

Welke oplossing bood Contenture?

Ons advies, een uitleganimatie laten maken die op vereenvoudigde wijze de oplossingen van de VIND producten in beeld brengt. De filmpjes blijken vooral effectief aan het begin van een verkoopgesprek bij een potentiële klant, omdat binnen drie minuten duidelijk wordt hoe deze producten een gemeente kunnen helpen. Omdat meerdere mensen met verschillende kennisniveaus binnen een organisatie vaak een beslissing moeten nemen over de aanschaf van zo’n product, hebben we de animaties begrijpelijk gemaakt voor een zo breed mogelijk publiek. Zo kan de contactpersoon van SDU binnen de organisatie het product ook intern uitleggen met behulp van de animatie.

 
 

Tot welke resultaten leidde dat?

  • Meer sales
  • Meer traffic naar website
 

Meer weten?

Ook een uitleganimatie laten maken voor sales support?
Neem dan contact met me op:

[]
1
email of telefoonnummer
Previous
Next

Paul Gremmen
Managing Partner
020 – 52 40 480
paul@contenture.nl