Contenture

Keizersgracht 534
1017 EK Amsterdam

Onderdeel van FD Mediagroep

T 020 52 40 480
E mail@contenture.nl

KvK Amsterdam

2418 86 66

NEEM METEEN CONTACT OP
[]
1
email of telefoonnummer
Previous
Next

Wie wij zijn

Contenture maakt content op basis van data. Zo zijn vraag en aanbod altijd perfect in balans. Want de enige contentstrategie die werkt is een data en conversie driven strategie.

Dit is Contenture

Contenture – 15 jaar geleden opgericht door Paul Gremmen – bestaat uit 25 specialisten die dagelijks toonaangevende content maken voor klanten. Dit gaat van strategie, concept en productie tot effectieve distributie en conversie. Of dat nu een contentplatform is, uitleganimatie, branded event, visual tool, online jaarverslag, inzichtkaart, corporate movie of relatiemagazine.

Maar we zijn vooral van de meetbaar effectieve content. Content waarmee onze klanten echt iets bereiken. We ontwikkelen onze eigen data analyse-tools en data dashboards, om inhoud en doelgroep nog dichter bij elkaar te brengen.

Dit is typisch Contenture

Klein genoeg om niet borstklopperig te worden, groot genoeg om contentmarketing in strategie, productie, distributie en conversie naar een volgende fase te brengen. Met content die naadloos aansluit op inzichten uit de diepste doelgroepanalyses. Die matcht met de ultieme zoekpatronen in online klantgedrag.

 

5 voordelen

Contenture is onderdeel van FD Mediagroep. Dat heeft vijf voordelen voor onze klanten:

  1. FD Mediagroep is de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland met Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio als sterke, journalistieke nieuwsmerken en pijlers.
  2. Groot bereik in een krachtige groep professionals, zakelijke beslissers en welstandigen.
  3. Geïntegreerd portfolio van bereiksportfolio, partnerships, branded content en bedrijfs- en prospectinformatie
  4. FD Mediagroep is over de hele breedte een data driven organisatie
  5. FD Mediagroep is dé partner van ondernemend Nederland

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

[]
1
Voornaam
Achternaam
Previous
Next