Wij zoeken een:

Don't forget to enter in your text.

Reageer nu!

Functieomschrijving

Als redacteur ben je allround content specialist. Je bedenkt, creëert en produceert journalistiek gedreven oplossingen voor zeer uiteenlopende opdrachten. Wij werken voor alle grote A-merken. Nationaal en internationaal.

Werkzaamheden

We willen wel: een creatieve, gedreven en inspirerende content manager die ook nog heel goed kan schrijven. Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf met een informele sfeer. We hebben een open en directe cultuur, houden van problemen oplossen, de beste kwaliteit leveren, van vernieuwen, van hard werken en daarna hard relaxen.

Bij Contenture geloven we heilig in contentmarketing. Wij zijn gespecialiseerd in data
driven content, online en offline, voor interne en externe communicatie. Ons doel is
complexe materie helder en toepasbaar maken. Ongeacht leeftijd en kennisniveau van de doelgroep en altijd vanuit het doel van de klant.

Als redacteur ben je allround content specialist. Je bedenkt, creëert en produceert journalistiek gedreven oplossingen voor zeer uiteenlopende opdrachten. Wij werken voor alle grote A-merken. Nationaal en internationaal.

 

Hier moet je echt aan voldoen

  1. HBO werk- en denkniveau (opleiding online communicatie of journalistiek)
  2. Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  3. Uitstekende schrijver. Je schrijft kwalitatief en inhoudelijk perfecte verhalen en teksten en je bent een uitmuntend eindredacteur.
  4. Je hebt ervaring met online en offline producties
  5. Je kunt omgaan met deadlines, vaak meerdere tegelijk van verschillende klanten. Je behoudt het overzicht, kunt prioriteiten stellen en verwachtingen managen.
  6. Je werkt nauwgezet en precies. Je kunt snel een werkstructuur aanpassen en adopteren.
  7. Go getter. We zitten in hartje Amsterdam, maar hebben de Rotterdamse mentaliteit van ‘niet lullen maar poetsen’.
  8. Wij doen alles in teamverband. We benutten de krachten van elkaar. Helder en duidelijk communiceren met collega’s en klanten is dan ook de essentie waar alles om draait.

Zonder ruime, aantoonbare ervaring op deze onderdelen, heeft het geen zin te reageren op de vacature.

 

Data Driven

Contenture gebruikt big data om effectieve content te maken. Met onze tool analyseren we waar een specifieke doelgroep behoefte aan heeft, wanneer we dat het beste kunnen doen en hoe we de content optimaal kunnen uitrollen. Contenture is verzelfstandigd onderdeel van FD Mediagroep, een leading dataspecialist in contentcreatie.

 

Over ons

Contenture is een creatief bedrijf met een informele werkstructuur. Innovatie en creatie zijn onze drivers, waarbij een open, directe cultuur essentieel is. We houden van keihard werken en snoeihard relaxen. Onze filosofie is dat werk een inspirerende bijdrage moet leveren aan jouw leven.

Wij bieden dan ook creatief werk, een goed salaris, een innovatieve werkcultuur en totaal uiteenlopende opdrachten. Ons team bestaat uit een breed pluimage van karakters en talenten op een fantastische werkplek aan de gracht van Amsterdam.

 

Interesse?

Reageer dan. Stuur dan vóór 11 januari een motivatie, je CV en een representatieve selectie van verhalen die je hebt geschreven naar mail@www.contenture.nl
o.v.v. ‘Vacature Redacteur.