FD mediagroep online jaarverslag
Bekijk hem online
 

FD Mediagroep

Online jaarverslag

Voor de FD Mediagroep maakten wij het online jaarverslag 2016. Aantrekkelijk vormgegeven, eenvoudig deelbaar en toegankelijk voor iedereen.

 

Wat was de vraag van de klant?

Geef met het FD Mediagroep online jaarverslag gestalte aan de web first strategie – inzetten op digitale producten en diensten – van FD Mediagroep. Publiceer de jaarcijfers van 2016 voortaan dus niet meer alleen in print en als pdf, maar maak een visueel aantrekkelijke online variant van het papieren jaarverslag met daarin de kern- en hoogtepunten overzichtelijk weergegeven.

 

Welke oplossing bood Contenture?

Een verkorte online versie van het papieren jaarverslag op FDMG.nl. Het overzichtelijke dashboard bevat onder meer gefilmde interviews, dynamische grafieken, facts & figures en een animatiefilm die tevens een samenvatting biedt in drie minuten. Door de integratie van social media tools is het online jaarverslag makkelijk te delen en kan FD Mediagroep er voor het eerst ook echt mee communiceren. Het is een belangrijk onderdeel van de online marketing strategie Door de visualisatie heeft het jaarverslag aan kracht gewonnen, wat ook blijkt uit de analyse van de stats.

 
 

Meer weten?

Wil je meer weten over een online jaarverslag?
Neem dan contact met me op:

[]
1
email of telefoonnummer
Previous
Next

Paul Gremmen
Managing Partner
020 – 52 40 480
paul@contenture.nl